Workshopthema - Verzekering of Beveiliging?

Met een verzekering voorkom je geen risico’s, met beveiliging vaak wel. Daar komt het op neer in de twee presentaties over deze thema’s.

Natuurlijk is het van belang dat uw kerkgebouw en de onroerende goederen daarin goed zijn verzekerd. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan is in ieder geval de financiële schade gedekt. Maar met een verzekering voorkomt u geen inbraak; geen enkele inbreker vraagt zich af of uw kerk wel goed verzekerd is.

Met goede beveiliging is echter wel een zeer grote mate van preventie te realiseren. Dat gaat verder dan goede sloten, verantwoord sleutelbeleid of een rookmelder.

Een goede beveiliging begint met het zoveel mogelijk uitsluiten of beperken van risico’s. Over het in kaart brengen van risico's en mogelijke oplossingen gaat het in deze themasessie.

Data en tijden
Kerkenbeurs Noord Kerkenbeurs Zuid