Workshops en presentaties zeer goed bezocht

Opnieuw blijken de workshops, presentaties en mini-seminars tijdens Kerkenbeurs zeer geliefd: in vrijwel alle gevallen waren de zalen goed gevuld of zelfs overvol. Onverminderd populair blijken de onderwerpen over restauratie, herbestemming, energiebeheer en beeld & geluid te zijn.

De diverse onderwerpen waren ook dit jaar gegroepeerd per thema. Door meerdere programmaonderdelen achter elkaar te volgen konden bezoekers blijven zitten en maximaal gebruik maken van de aangeboden kennis. Voor of na de thema's bleef royaal tijd over om de exposanten in hun stands te bezoeken.
Dankzij deze opzet kunnen bezoekers hun bezoek aan de Kerkenbeurs zo efficiënt mogelijk plannen en benutten.

Foto boven: presentatie over her- en nevenbestemming van monumentale kerkgebouwen: wat mag er wel en wat niet?
Foto onder: voor een presentatie over verbouwen en multifunctioneel gebruik bleken meer luisteraars te zijn dan de 60 beschikbare stoelen.