Welke deur kunnen wij voor u openen?

Regelmatig krijgen wij vragen van kerkelijk beheerders over een bepaalde kwestie waarmee hun kerk worstelt. Soms wordt gevraagd naar concrete antwoorden, soms ook wil men uitsluitend in contact worden gebracht met een adviseur of leverancier.

Waar is uw kerk mee bezig als het gaat om kerkelijk beheer en bestuur? Zijn er kwesties waar u niet goed uitkomt? Of vragen waar u geen of tegenstrijdige antwoorden op krijgt? Is er een probleem in het kerkgebouw waar geen enkele oplossing lijkt te werken?

Mail ons uw vraag of probleem en wij brengen u in contact met een bedrijf dat deskundig is op het betreffende terrein. Alle kerken krijgen reactie. Uit alle reacties wordt één kerk gekozen die van Kerkenbeurs Nederland een waardebon ontvangt t.w.v. € 250,- te besteden bij een van de leveranciers of adviseurs op de Kerkenbeurs.

Stuur uw mail naar advies@kerkenbeurs.nl