Thema Energiebeheer en Duurzaamheid tijdens Kerkenbeurs 2019

Een van de meest prominente thema's waarmee kerkelijk beheerders momenteel te maken hebben, is 'Energiebeheer en Duurzaamheid'. Kerkgebouwen hebben zeer grote ruimtes, hoe verwarm je die duurzaam en betaalbaar? Een uitdaging die des te groter is bij monumentale kerkgebouwen!

Ook op energieverbruik door verlichting valt veel te besparen. Bijvoorbeeld door Led-verlichting. Of dat niet te klinisch, te wit wordt? Dat zuinigheid en mooie uitstraling tegelijk te realiseren zijn, hoort u tijdens een presentatie op de Kerkenbeurs.

De Protestantse Gemeente in Leiden deelt praktijkervaring over 'Groene Kerk' zijn. Een van de coördinatoren vertelt over het traject dat zij hebben bewandeld.

Data en Tijden:

Efficiënt energiebeheer in monumentale kerken Felix Kusters, Stichting ERM 22 maart, 11.30
Een duurzaam verwarmde kerk; maar hoe? Arthur van Wijk, Kerken Verantwoord Verwarmen 22 maart, 13.10
Kerkverlichting: Led-systemen, zuinig en toch mooi Bram van Baalen, BAVA Light concepts 22 maart, 13.50
De Groene Kerk, ervaringen uit de praktijk Protestantse Gemeente Leiden 22 maart, 14.10

Gratis entreebewijs
U ontvangt een gratis entreebewijs t.w.v. € 15,00 via onze website met code KB2019WEB. Klik hier om uw entreebewijs te regelen.