Schaapsound

Schaapsound is als geen ander thuis in audio- en videotoepassingen in kerkgebouwen. Vele honderden kerken door heel het land maken gebruik van onze installaties. Dagelijks zijn onze monteurs te vinden in kerken met de aanleg van nieuwe en onderhoud aan bestaande installaties.

Door onze unieke, specialistische ervaring beschikken wij over expertise op het hoogste niveau als het gaat om het realiseren van optimale spraakverstaanbaarheid, zelfs in kerkgebouwen met een uitdagende akoestiek!

Daarnaast hebben wij minstens zoveel ervaring met geintegreerde spraak-/ muziekinstallaties, beamer- en videooplossingen, ringleidingsystemen en moderne alternatieven voor de klassieke kerktelefoon waaronder KerkTV.

Naast gedegen inhoudelijk advies bieden wij kwalitatief hoogwaardig installatiewerk en inregeling van de apparatuur met oog voor detail en flexibele service en garantie na oplevering.

Schaapsound is onderdeel van kerkenplatform

Schaapsound heeft 3 filialen; Schaapsound Zwolle, Botterweg 12F, 8042 PA ZWOLLE; Schaapsound Ridderkerk, Kaartenmakerstraat 18, 2984 CB RIDDERKERK; Schaapsound Roermond, Mussenberg 7, 6049 GZ Roermond

Adres: 
Kaartenmakerstraat 18
2984 CB Ridderkerk
Zuid-Holland
Email adres: 
info@schaapsound.nl
Thema: 
Beeld, kerktv, geluid