RDJ-AV

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijvenfabriekshallenkantorenscholenkerkenhorecaretail en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en vooral: eenvoudig te bedienen.

Wij leveren professionele apparatuur en houden van slimme oplossingen. We denken na over bijkomende kosten in de toekomst en zorgen voor energiezuinige installaties. Zo blijft uw TCO (Total Cost of Ownership) laag.

RDJ AV staat bekend om haar betrouwbaarheid. We leveren onze projecten netjes en naar behoren op. De installaties zijn altijd voorzien van degelijke en betrouwbare apparatuur.  We houden van korte lijntjes met onze klanten en zijn goed bereikbaar.

We houden van eenvoudig te bedienen installaties, zodat iedereen goed overweg kan met de apparatuur, zonder gedoe. Installaties maken wij het liefst met zo min mogelijk knoppen en een duidelijk bedienpaneel.

De oprichter van RDJ AV is Ronald de Jeu. Hij heeft van jongs af aan een grote passie voor AV en dat merken onze medewerkers, leveranciers en klanten. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten waar zij over praten.

Adres:
Kryptonstraat 22