Nieuws

We verzinnen hem niet zelf, de kop boven dit artikel. Met gepaste trots citeren we hier de marketing manager van Casala, Ruben van Doesburg.

De Engelse kerkenbeurs Christian Resources Exhibition (CRE)

De generale synode van de Christelijke Gereformeerde Kerken (CGK) wil duurzaamheid stim

Tijdens Kerkenbeurs Noord 2020 zal Duurzaamheid en Energiebeheer een belangrijk thema zijn. Als een van de sprekers heeft inmiddels Carla Dik-Faber haar medewerking toegezegd.

De plattegronden van de Kerkenbeurs Noord en Zuid 2020 staan online op deze website. U kunt ze vinden via 'Downloads'.

In het Dominicanenklooster in Zwolle vond op zaterdag 5 oktober het c

De Protestantse Gemeente in Sneek wil graag de Martinikerk uitbreiden, een monumentaal

De zuidelijke editie van de Kerkenbeurs zal in 2020 worden georganiseerd in de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes.

Ook bij kerken is 'groen' een belangrijk thema. Tijdens de Kerkenbeurs in Groningen zal een mini-seminar plaatsvinden over Groene Kerken.

Kerkenbeurs Noord gaat verhuizen naar de stad Groningen. Op 20 en 21 maart 2020 zal de regionale Kerkenbeurs voor de noordelijke provincies worden georganiseerd in Hanzeplaza. Deze professionele en

Opnieuw blijken de workshops, presentaties en mini-seminars tijdens Kerkenbeurs zeer geliefd: in vrijwel alle gevallen waren de zalen goed gevuld of zelfs overvol.

Diverse media hebben leuke, positieve artikelen geschreven over Kerkenbeurs Nederland 2019. Hieronder vindt u hyperlinks naar de verschillende pagina's.

Het Nederlands Dagblad doet vandaag in een paginagroot artikel verslag van Kerkenbeurs Nederland 2019.

Vandaag opende Kerkenbeurs Nederland 2019 haar deuren in de Utrechtse Jaarbeurs. Al direct vanaf 10.00 uur stroomden de bezoekers vanuit het hele land binnen.

Het volledige programma van Kerkenbeurs Nederland 2019 is online te bekijken. Alle bezoekers krijgen bij de entree eveneens een programma met plattegrond uitgereikt.

Communicatie op de juiste wijze uitvoeren is vandaag de dag zeer belangrijk, maar vaak ook best complex. Hoe raak je de juiste snaar? Wat moet je doen of juist niet?

Soms gaat het vrij eenvoudig, soms ook niet: voldoende geld inzamelen voor uw kerk. Hoe kunt u dat effectief aanpakken? Wat is er nog meer mogelijk?

Welke kansen biedt de Nationale Kerkenaanpak? November 2018 was in de Nijmeegse Stevenskerk de aftrap voor het ontwikkelen van kerkenvisies (zie foto). Maar welke kansen liggen er?

Jaarlijks worden honderden kerken verbouwd of gerestaureerd, al kan via de media een ander beeld ontstaan.

Afgelopen jaren haalden diverse grote kerkbranden het landelijke nieuws. De schrik van elke kerkganger, beheerder maar ook van omwonenden.