Nieuwe data voor Kerkenbeurzen; Kerkenbeurs Zuid naar Middelburg

Voor de Kerkenbeurs Noord en Zuid die als gevolg van de coronamaatregelen moesten worden verschoven, zijn nieuwe data bepaald.

Kerkenbeurs Noord zal plaatsvinden op 20 en 21 november 2020 in Hanze Plaza Groningen, de oorspronkelijk geplande locatie.
Kerkenbeurs Zuid is verschoven naar een nieuwe datum én andere locatie: 13 en 14 november 2020 in Studio A58 in Middelburg. Studio A58 een ruime, relatief nieuwe beurslocatie direct naast de afrit van de snelweg. De reistijd naar de beurs in Middelburg is vergelijkbaar met Goes; minder dan 10 minuten extra vanuit noordelijke en oostelijke richtingen, vanuit (Zeeuws) Vlaanderen is de locatie zelfs sneller bereikbaar.

Tijdens de uitgestelde Kerkenbeurzen zijn vanzelfsprekend allerlei maatregelen van kracht ter bescherming van de aanwezigen tegen het coronavirus. Dat gebeurt met allerlei hygiënemaatregelen, maar bijvoorbeeld ook door te werken met een maximum aantal bezoekers dat tegelijk aanwezig mag zijn op de beursvloer. Daarover komt de organisatie op een later tijdstip met details.