'Nederlandse Kerkenbeurs net zo succesvol als de Engelse'

We verzinnen hem niet zelf, de kop boven dit artikel. Met gepaste trots citeren we hier de marketing manager van Casala, Ruben van Doesburg. Hij is verantwoordelijk voor de marketing van de meubelfabrikant in zowel Nederland als Engeland.

Als organisator van de Kerkenbeurs bezoeken we bijna elk jaar onze Engelse zus, de Christian Resources Exhibition in Esher, een voorstad van Londen. De Engelse kerkenbeurs is zeker tweemaal zo groot als de Nederlandse Kerkenbeurs. In tegenstelling tot Nederland telt de CRE echter ook zeer veel stands op geloofsinhoudelijk gebied.
Meubelfabrikant Casala is vaste exposant op de CRE, maar ook op de Nederlandse Kerkenbeurs. We vragen de Engelse sales manager Alex Grogut wat er ‘hot’ is in kerken op het gebied van meubels. ‘Multifunctioneel gebruik!’, reageert hij prompt. ‘Dat betekent: oude banken eruit, passende nieuwe stoelen erin. Die moeten dat makkelijk stapelbaar en te verplaatsen zijn. En beter zitten uiteraard!’

Na afloop van de beurs geeft Alex aan dat hij zeer tevreden is: ‘We hebben ook nu weer een succesvolle CRE gehad. Het is een perfecte mogelijkheid mensen persoonlijk te ontmoeten en kennis te maken met beslissers binnen de kerken. Veel bezoekers staan nog helemaal aan het begin van het proces om nieuw meubilair aan te schaffen. Op de beurs kunnen we hen helpen en adviseren en natuurlijk laten zien wat Casala te bieden heeft dat past bij hun specifieke wensen.’
Marketing manager voor Europa, Ruben van Doesburg van Casala Nederland, bevestigt dat. ‘De CRE is voor ons net zo’n succesvolle beurs als Kerkenbeurs Nederland.’ In beide landen mocht Casala prestigieuze projecten uitvoeren: zij leverden de stoelen voor zowel Westminster Cathedral in Londen als voor de Domkerk in Utrecht.

Link:
Casala - https://www.casala.com/nl/