Meubilair en Inrichting

Het beeld dat veel mensen voor ogen hebben bij de inrichting vn een kerk, is wat zij zich herinneren uit hun jeugd. Op veel plekken klopt dat beeld, in steeds meer andere kerken juist niet. Al die duizenden kerken die nog steeds als zodanig in gebruik zijn, moderniseren op grote schaal. De vaste exposanten merken dat al vele jaren.

Kerken moderniseren omdat hun gebruikerrs met hun tijd meegaan. Het oog wil ook wat en dat is prima. Daarnaast zijn kwaliteit en duurzaamheid van belang. En in toenemende mate: multifunctionele inzetbaarheid. Kerken verhuren hun zalen aan bedrijven, stichtingen, koren, bruidsparen etc. Dat stelt eisen aan gebruiksgemak, uitstraling en kwaliteit.

Het thema  'Meubilair & Inrichting' komt uitgebreid aan de orde in het programma en op de beursvloer.