Kerkmagazine special 'Monumentale kerken en Restauratie'

De nieuwste editie van Kerkmagazine is verschenen en wordt morgen bezorgd bij alle kerken in Nederland. Hoofdthema van dit nummer is 'Monumentale kerken en Restauratie'. Maar ook andere onderwerpen komen aan de orde.

Een overzicht van de inhoud van Kerkmagazine 2019-4:

• Kleur en licht in de Bavo - restauratie van de Sint Bavo kathedraal in Haarlem is na 20 jaar afgerond.
  • Banken eruit, mensen erin - over de verbouwing van de Grote of Sint-Michaëlskerk in Zwolle.
  • Nieuwe oude pannen - ouderwetse dakpannen die voldoen aan moderne eisen.
  • Ecologisch Kerktuinen Onderzoek - onderzoek en advies over duurzame en natuurvriendelijke kerktuinen.
  • Energielabels in de kerk - hoe zit dat met de labelplicht voor kerken?
  • Vijf seconden nagalm - artikel in de serie over De Drie Ranken in Apeldoorn
  • Dank aan het kleurentrappetje - restauratie en renovatie van de Oud-Katholieke parochiekerk in Dordrecht.
  • Kerk met een verhaal - serie over kerken met een bijzonder verhaal, deze keer: de Oude Kerk in Barneveld.
  • Bedrijfsnieuws van leveranciers aan kerken.
  • Kerknieuws - nieuws voor kerkelijk beheerders en bestuurders.
  • Kerkennieuws - nieuws over verbouwingen, nieuwbouw, restauratie, verkopen etc.

U kunt Kerkmagazine 2019-4 lezen via de website van Kerkmagazine.