Kerkenbeurs Noord verschuift naar 5-6 juni 2020 in Drachten

Barneveld, 16 maart 2020 - Kerkenbeurs Noord 2020 wordt verplaatst naar 5 en 6 juni en zal opnieuw plaatsvinden in het Fries Congrescentrum Drachten. De verplaatsing werd noodzakelijk door de overheidsmaatregelen rond de bestrijding van het coronavirus.

Oorspronkelijk zou Kerkenbeurs Noord plaatsvinden op 20 en 21 maart in Hanze Plaza Groningen. Het bleek niet mogelijk de beurs te verschuiven naar een datum vóór de zomerperiode. Om die reden heeft de organisatie besloten Kerkenbeurs Noord opnieuw te organiseren in het Fries Congrescentrum. Dat was van 2011-2018 ook al de locatie van de noordelijke Kerkenbeurs.

Behalve een andere datum en locatie verandert er niets aan Kerkenbeurs Noord. Het programma en de exposanten verhuizen mee, de entreebewijzen die bezoekers reeds hadden besteld zijn ook gewoon geldig in Drachten.

Kerkenbeurs Zuid
Ook Kerkenbeurs Zuid moet worden verplaatst. Binnen enkele dagen wordt duidelijk wat de nieuwe datum zal zijn. De locatie blijft vrijwel zeker ongewijzigd namelijk de Grote Of Maria Magdalenakerk in Goes.