Kerkenbeurs Noord en Zuid: 90% van standruimte gereserveerd

Bijna 90% van de beschikbare standruimte op Kerkenbeurs Noord is gereserveerd. De noordelijke versie van de vakbeurs voor kerken kan al vanaf de allereerste editie rekenen op veel belangstelling van exposanten. Kerkenbeurs Noord vindt niet meer in Drachten, zoals tot 2018 het geval was, maar in Hanze Plaza Groningen. Een keurige, zeer professionele beurs- en congreslocatie op enkele minuten rijden van de snelweg A7.

Op Kerkenbeurs Zuid is in totaal meer ruimte beschikbaar, maar ook daar is al ruim 70% gereserveerd. Kerkenbeurs Zuid vindt plaats in de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes. In deze prachtige monumentale kerk worden zeer regelmatig beurzen, congressen, concerten etc. georganiseerd en biedt royaal voldoende ruimte voor de Kerkenbeurs.

Wilt u meer weten over deelname aan de Kerkenbeurs Noord of Zuid? Neem dan snel contact met ons op!

Verkoop: Gerard Rijnbeek - 06 8010 4042 / g.rijnbeek@helderblauw.nl
Algemeen: Kantoor Helderblauw - 0342 712 512 / bureau@helderblauw.nl