Kerkenbeurs Noord: 80% van de stands is gereserveerd

Alles behalve een verkooppraatje: ruim 80% van de stands op Kerkenbeurs Noord in Drachten is gereserveerd! De belangstelling voor deze noordelijke editie van de Kerkenbeurs blijkt groot te zijn.

Organisator Marco van de Wetering licht toe: "De verkoop gaat daadwerkelijk heel snel dit jaar! Er is volop vertrouwen in de economie én in de Kerkenbeurs. Wij hadden dit niet zo snel verwacht. Daarom zijn wij met het Fries Congrescentrum in gesprek om te kijken of er uitbreiding mogelijk is. Een eventuele uitbreiding zou neerkomen op ongeveer zes of zeven stands. In dit tempo zullen ook die snel gereserveerd zijn."

Ook de Kerkenbeurs in Breda loopt boven verwachting goed. Omdat het beschikbare vloeroppervlak daar groter is, is op Kerkenbeurs Zuid vooralsnog voldoende ruimte.