Kerkacademie start met symposium over professionalisering in kerken

De cursustak van Helderblauw, Kerkacademie, begint het jaar met een symposium over 'Kerkbestuur en -beheer: moet het professioneler?' Voor het najaar van 2018 staan zeven cursussen gepland over concrete onderwerpen die kerken bezighouden.

Drie sprekers zullen hun visie op het onderwerp geven. Ineke Bakker, directeur van STEK, Protestantse Gemeente Den Haag. Vervolgens spreekt Leo Fijen, directeur Uitgeverij Adveniat en bekend van zijn vele programma's voor KRO en voorheen RKK. Tot slot is het woord aan Martijn Rutgers, predikant en evangelist in pioniersgemeente Oase voor Nieuw-West in Amsterdam.
Aansluitend vindt een paneldiscussie plaats met sprekers en aanwezigen onder leiding van Hella van der Wijst, presentatrice bij de EO.

Deelname aan het symposium is gratis, vooraf aanmelden via de website is noodzakelijk.

Informatie en aanmelden: www.kerkacademie.nl.
Startsymposium Kerkacademie
Sint Joriskerk Amersfoort