Kerk & Gemeente 2017: 17 en 18 maart in de Jaarbeurs Utrecht

De eerstvolgende landelijke editie van Kerk & Gemeente zal plaatsvinden op 17 en 18 maart 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. Een eventuele verplaatsing naar een andere locatie is daarmee van de baan.

Beursdirecteur Marco van de Wetering over de keuze voor Utrecht: "Utrecht heeft als voordeel de centrale ligging en het feit dan de bezoekers inmiddels zijn gewend aan de Jaarbeurs als locatie. Door allerlei omstandigheden bij de Jaarbeurs zelf, dreigden wij te moeten uitwijken naar een andere locatie. Dat is geen probleem, ons bezoekerspubliek weet ons ook op een andere plek rond Utrecht echt wel te vinden. Uiteindelijk blijkt de Jaarbeurs toch het voordeligst voor ons als organisatie."

Kerk & Gemeente 2017 blijft een facilitaire vakbeurs voor kerken. Toch zijn er diverse verbeteringen die zowel de bezoeker als de exposant zeer zullen bevallen. In de loop van de komende maanden zal daarover meer bekend worden gemaakt.