Inschrijven seminar 'Kerk na corona: we mogen weer! Maar hoe?'

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor het seminar. U ontvangt een bevestiging per e-mail, dat is uw toegangsbewijs. Daarmee kunt u eveneens de Kerkenbeurs bezoeken, die dag geopend van 10.00-21.00 uur.

Maaltijdaanbieding

Het seminar duurt tot ongeveer 16.30 uur, na afloop is er een hapje en drankje. U kunt de Kerkenbeurs bezoeken en de avondmaaltijd gebruiken voor € 17,25. Als u daarvoor kiest, ontvangt u van ons in een aparte e-mail een dinervoucher. U kunt in het restaurant betalen.

U gebruikt dan de maaltijd tegelijk met bezoekers en exposanten in het restaurant van Expo Houten.

Uw gegevens worden behandeld conform ons privacystatement. Uw gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld.