Identity Cloud

Communicatie in uw kerk op orde?
Identity Cloud kan hier een centrale rol in vervullen. Identity Cloud is een product van Verloop drukkerij (www.verloop.nl), bij velen bekend als een partner voor kerkelijk drukwerk. Vanuit heel Nederland weten kerkelijke organisaties ons te vinden voor o.a. kerkbladen, nieuwsbrieven, evangelisatiemateriaal, liturgieën, collectebonnen. Druk- en printwerk, zowel grote als kleine oplages (www.goudprintcenter.nl).

We verzorgen voor veel opdrachtgevers ook de vormgeving. Dit doen we in onze eigen ontwerpstudio. We spreken dezelfde taal. Onze vormgevers creëren herkenbaarheid met een uniek eigen karakter, een onderscheidend eigen gezicht (huisstijl, nieuwe lay-out kerkblad, magazine voor jongeren, digitale nieuwsbrief enz.).

Veel kerken worstelen om de communicatie met de diverse doelgroepen te organiseren en te stroomlijnen. Terecht, het is een moeilijk vak. Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden om de communicatie in uw kerk op orde te brengen. Tot ziens op stand B066!

Adres:
Ohmweg 31