Exposanten > Uw en onze promotie

De Kerkenbeurs is een vakbeurs. Kennis van de markt zit in ons persoonlijke en professionele DNA, wij zijn marktleider op dit specifieke terrein! Sinds de start van de Kerkenbeurs in 2008 hebben wij een zeer effectieve, doelgerichte bezoekerscampagne ontwikkeld. Waar nodig steeds aangepast aan veranderende omstandigheden. Door onze uitgebalanceerde en doeltreffende campagne is het aantal bezoekers de laatste jaren gestegen, en het aantal 'dagjesmensen' gedaald van ca. 30% naar minder dan 2%. U komt dus vrijwel uitsluitend bezoekers tegen die met een doel op de Kerkenbeurs aanwezig zijn.

Wij beschikken zelf over de juiste kanalen om de kerken te bereiken. Elke kerk ontvangt Kerkmagazine, ons facilitaire vakblad voor kerken. Wij beschikken over een eigen database met de adressen van alle Nederlandse kerken. Inmiddels hebben wij een omvangrijk bestand met e-mailadressen van kerkelijk beheerders en bestuurders.

Een beknopt overzicht van onze promotie:

• 1/1 pagina advertentie in Kerkmagazines vanaf 6 maanden voor de beurs.
  • Redactionele bijdrage in dezelfde Kerkmagazines.
  • Bijsluiter bij Kerkmagazine februari 2019.
  • 3x direct mail (post) naar alle kerken.
  • Gedrukte nieuwsbrief naar alle kerken.
  • Advertenties in relevante kerkelijke bladen en dagbladen.
  • Betaalde advertentiecampagnes via Facebook.
  • Promotie via Twitter.
  • E-mailcampagne met eigen database.

Het zwaartepunt van de promotie ligt op print. Dat is zeer kostbaar, maar respondeert verreweg het beste bij deze doelgroep. Wij meten dat via unieke codes.

Uw promotie

Een beurs bouw je samen. Elke beurs heeft het nodig dat exposanten ook hun eigen relaties uitnodigen. U hoeft niet benauwd te zijn dat u uw relaties daarmee in de armen drijft van uw concurrent. Dat blijkt zelden het geval. Als uw relatie met uw klant goed is, blijft hij u trouw. En hij zal u erkentelijk zijn voor het uitnodigen.

Uitnodigingen
Standaard krijgt u van ons gratis al 50 uitnodigingen t.w.v. € 15,00 p.p. om weg te geven aan uw relaties. Daarmee krijgen zij gratis toegang tot de Kerkenbeurs.

U kunt twee soorten uitnodigingen bestellen (via onze webshop voor exposanten):

• Standaarduitnodiging, per set van 100 stuks € 10,00; 200 stuks - € 17,50; 500 stuks - € 27,50.
  • Uitnodiging A5 met aan één zijde uw eigen vormgeving. Prijs per set van 250 stuks: € 85,00.

Persoonlijke uitnodigingen versturen wij gratis!
Bij het verplichte promotiepakket is inbegrepen dat wij een aantal van uw relaties gratis per post een uitnodiging versturen! U levert naam, adres en tekst aan, wij doen de rest. U kunt zelfs elke tekst volledig personaliseren. Uiteraard regelen wij dat keurig conform de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG. Na verzending van de uitnodigingen worden alle gegevens weer door ons verwijderd.
Wij sturen u hierover tijdig een e-mail met duidelijke instructies.