Bezoekers en exposanten over de Kerkenbeurs

Wat vinden bezoekers?

"Wij bezoeken de Kerkenbeurs in Utrecht al vanaf de eerste editie. Elke keer zien wij weer nieuwe oplossingen voor onze kerk. Het is ook goed om op de hoogte te blijven voor het geval wij in de toekomst iets nodig hebben. Kerkenbeurs is daarvoor de perfecte gelegenheid."
Beheerder, Gereformeerde Gemeente Gouda

"Vanuit Hattem bezoeken wij elk jaar de Kerkenbeurs in Utrecht en in Drachten. Er is altijd wel iets dat aandacht nodig heeft in de kerk. Op de Kerkenbeurs heb je alles onder één dak. De sfeer is altijd heel goed, het contact met de exposanten ook. Ze willen je wel iets verkopen, maar het gaat op een plezieriger manier dan op veel andere beurzen."
Kerkrentmeester, Protestantse Gemeente Hattem

(De namen van bovenstaande bezoekers vermelden wij om privacyredenen niet op de website; de namen zijn bij de organisatie bekend.)

Exposanten over de Kerkenbeurs

(Spontane mail van exposant na de Kerkenbeurs:) "Ik heb inmiddels dankzij de Kerkenbeurs een nieuwe klant mogen begroeten, we mogen voor hen het kerkblad maken. Nogmaals dank dat ik op het laatste moment nog mee kon doen aan de beurs in Drachten, anders had ik deze (nieuwe) klant waarschijnlijk niet."
Frans Pool, Drukkerij Pool

“De Kerkenbeurs is voor ons het juiste platform om contacten te leggen met de diverse partijen die betrokken zijn bij gebouwenbeheer van al dan niet monumentale kerken. Zeker daar waar het gaat om uitleg over de verschillende mogelijkheden van glas in lood restauratie en bescherming kunnen we dit tijdens de beurs “live” uitleggen en toelichten. De organisator staat voor de beurzen die hij organiseert. Voor, tijdens en na de beurs zijn ze beschikbaar en denken mee in oplossingen!”
Michiel van Sprang, Glasatelier Hagemeier

"De Kerkenbeurs biedt mij de kans om in twee dagen met veel potentiële kerkelijke opdrachtgevers in contact te komen. Als interieurarchitect weet ik dat verbouwplannen bij kerken vaak een lange aanlooptijd hebben, de beurs is voor mij dan ook een lange termijn investering. Het is dan helemaal leuk om -al anderhalf jaar na de eerste ontmoeting op de beurs met de verbouwcommissie-  een succesvol herinrichtingsproject van een kerkzaal, af te ronden met een artikel in Kerkmagazine."
Daphne van der Knijff-Looman, VDKL Interieurarchitectuur

“Wij staan op de kerkenbeurs omdat daar onze specifieke doelgroep aanwezig is. Op internet vind je natuurlijk heel veel, maar hoe bepaal je wie jou daadwerkelijk kan helpen? Op deze beurs weten ze de juiste experts te vinden. En door een praatje te maken, weet je ook of ’t klikt. Een prettig contact tussen opdrachtgever en adviseur is immers erg belangrijk. De Kerkenbeurs is een gezellige beurs met een goede, ongedwongen sfeer en leuke exposanten. De organisatie is zeer betrokken, en erg fijn om mee samen te werken.”
Dionne Neilen, Kerken Verantwoord Verwarmen

“Kerk & Gemeente is voor sIKN dé gelegenheid om kerken te ontmoeten. Volgens ons is dit een beurs waar niemand binnen het kerkennetwerk omheen kan. Immers, alles disciplines zijn aanwezig, van kerkbanken tot inkoop van stroom, van geluidsinstallaties tot KerkTV.”
Daan van Heteren, directeur sIKN / Kerkomroep.nl

“Op de Kerkenbeurs kunnen kerken antwoorden vinden voor de veranderende toekomst. U vindt daar ideeën voor de inrichting, toegankelijkheid, verlichting, akoestiek, klimaat en meubilair. Samen maken we concrete plannen die een waardevol geheel vormen.”
Pim van Dijk, eigenaar Pim van Dijk Designs