Locaties Groningen en Goes

Grote Kerk Goes

De Grote of Maria Magdalenakerk in Goes bevindt zich in het centrum van de stad. Toch ligt die op slechts enkele minuten rijden vanaf de snelweg A58 en de N256. De uitstraling van de monumentale kerk is fantastisch en past perfect bij de Kerkenbeurs!

Binnen 5 minuten loopafstand bevinden zich meerdere grote parkeerplaatsen en -garages. Exposanten kunnen laden en lossen bij de entree van de kerk.

Hanzeplaza Groningen

Hanzeplaza in Groningen is een uitstekende locatie met een gezellige en professionele uitstraling. Het is een modern congrescentrum met goed verzorgde zalen, voorzien van eigentijds meubilair en uitstekende audiovisuele voorzieningen.

In de omgeving van Hanzeplaza is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De locatie bevindt zich op enkele minuten rijden van de snelweg A7.