Kortingen

Bij de Kerkenbeurs bepaalt u zelf uw korting! Dat mes snijdt aan twee kanten: u bespaart geld en u bouwt mee aan een succesvolle beurs. Hoe dat werkt? Lees het op deze pagina.

Plaats minimaal twee berichten over Kerkenbeurs en uw aanwezigheid daar op uw Facebookpagina tussen 8 januari en 4 april 2020. Korting: € 5,00 per vierkante meter.

Banner
Plaats van 8 januari t/m 4 april 2020 een banner van Kerkenbeurs op de homepage van uw website. Korting: € 5,00 per vierkante meter.

Nieuwsbrief
Nodig via uw (e-mail)nieuwbrief uw relaties uit naar de Kerkenbeurs te komen. Korting: € 5,00 per vierkante meter.

Adressen
Via uw promotiepakket heeft u recht om op onze kosten een x-aantal relaties uit te nodigen per post. Wij verzorgen dat volledig, u levert alleen adressen aan. Wanneer u die aanlevert, geeft dat ook nog eens recht op € 5,00 korting per vierkante meter.