Exposanten > Kick-off meeting

>> Direct naar het inschrijfformulier voor de Kick-off meeting.

Op 5 februari 2019 organiseren wij een kick-off meeting voor exposanten en bedrijven die overwegen een stand te huren op de Kerkenbeurs. Na deze middag is het resultaat: een compleet en werkbaar Expoplan op slechts één A4!

Exposanten die deze trainingen in het verleden volgden zijn unaniem: Het maakt het verschil! Of u nu ervaren exposant bent of niet. Deze trainingen verzorgen wij omdat wij het ook belangrijk vinden dat u een geslaagde beurs heeft. Dan komt u vast nog weer eens terug.

Datum, tijden, locatie

Trainers Govert-Henk Mijnders en Ruud van Uden van Sales & Pepper
Datum 5 februari 2019
Tijd zie onderstaand programma.
Locatie   Bethelkerk
  Groen van Prinstererlaan 2
  3771 CD Barneveld
14.00 Inloop, ontvangst met koffie en thee
14.30 Tips ter voorbereiding, inrichting stand, promotie etc. - Marco van de Wetering
14.50 Haal meer uit uw beurs: strategie, doelstelling - Ruud van Uden
15.30  De stand: wie spreekt u aan, hoe? Opvolging na beurs - Govert-Henk Mijnders
16.30 Netwerkborrel

Ruud van Uden en Govert-Henk Mijnders zijn zeer ervaren beurstrainers. Samen hebben zij een concept ontwikkeld om bedrijven en medewerkers voor te bereiden op een beursdeelname. Lees meer over hen op hun website www.expoplana4.nl
Marco van de Wetering is directeur van Helderblauw, de organisator van Kerkenbeurs Nederland.

Klik hier om u in te schrijven voor deze Kick-off meeting.