Exposanten > Kick-off meeting

>> Direct naar het inschrijfformulier voor de Kick-off meeting.

Op 5 april 2022 organiseren wij een kick-off meeting voor exposanten en bedrijven die overwegen een stand te huren op de Kerkenbeurs. Na deze middag is het resultaat: een compleet en werkbaar Expoplan op slechts één A4!

Exposanten die deze trainingen in het verleden volgden zijn unaniem: Het maakt het verschil! Of u nu ervaren exposant bent of niet. Deze trainingen verzorgen wij omdat wij het ook belangrijk vinden dat u een geslaagde beurs heeft. Dan komt u vast nog weer eens terug.

Datum, tijden, locatie

Trainers Govert-Henk Mijnders  van Sales & Pepper
Datum 5 april 2022
Tijd Aanvang: 14.30 uur  Inloop vanaf 14.00 uur
Locatie   Emmaüskerk
  Groen van Prinstererlaan 2
  3771 CD Barneveld
14.00 Inloop, ontvangst met koffie en thee
14.30 Tips ter voorbereiding, inrichting stand, promotie etc. - Marco van de Wetering
14.50 Haal meer uit uw beurs: strategie, doelstelling - Govert-Henk Mijnders
16.15 Netwerkborrel

Govert-Henk Mijnders is een zeer ervaren beurstrainer die al voor vele honderden bedrijven een beurstraining verzorgde. Voor grote en kleine organisaties, op kleine tot grote internationale beurzen.
Marco van de Wetering is directeur van Helderblauw, de organisator van Kerkenbeurs Nederland.

Klik hier om u in te schrijven voor deze Kick-off meeting.