Inschrijven exposant

Inschrijving voor Kerkenbeurs Nederland 2021 is mogelijk met gebruik van onderstaand formulier. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een ontvangstbevestiging per e-mail. De bevestiging vn uw inschrijving en deelname ontvangt u binnen enkele werkdagen eveneens per e-mail. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Dit inschrijfformulier is bedoeld voor inschrijving als exposant op Kerkenbeurs Nederland 2021. Op deelname zijn het Beursreglement en Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt die lezen en downloaden via Downloads (opent in een nieuw scherm).

Gegevens organisatie
Vul uw organisatie gegevens zo compleet mogelijk in.
Adres gegevens
Bestelling
Let op! Na 1 juni 2021 is het tarief per vierkante meter € 20,00 hoger.
Soort promotiepakket is afhankelijk van de grootte van uw stand. De kosten van het verplichte promotiepakket zijn: A: € 250,00 | B: € 425,00 | C: € 750,00. Kijk voor meer informatie onder 'Exposanten'.
Vul hier uw bedrijfsnaam/productnaam in. Max. 20 karakters, meer karakters op aanvraag.

Elektra-aansluitingen, meubilair, AV-middelen etc.

Het bestellen van elektra-aansluitingen, meubilair, AV-middelen etc. is mogelijk via onze webshop voor exposanten. Na aanmelding ontvangt u van ons een e-mail met een link naar de webshop zodat u ruim van tevoren eventuele extra bestellingen kunt plaatsen.

Betaling

In tegenstelling tot eerdere Kerkenbeurzen, ontvangt de exposant bij inschrijving geen factuur voor 40% aanbetaling. Ca. vijf weken vóór de beurs ontvangt de exposant één totaalfactuur voor deelnamekosten die uiterlijk binnen veertien dagen dient te worden betaald.
Na bevestiging door ons van uw inschrijving is uw inschrijving bindend.

Akkoordverklaring en ondertekening

Bij inschrijving voor de Kerkenbeurs Nederland 2021 dient u zich akkoord te verklaren met het Beursreglement Kerkenbeurs en de Algemene Voorwaarden van Helderblauw bv. U kunt beide documenten lezen en downloaden via Downloads (link opent in nieuw scherm!).

Gegevens invuller