Inschrijven exposant

Inschrijving voor Kerkenbeurs Noord & Zuid 2020 is mogelijk met gebruik van onderstaand formulier. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail, na enkele dagen gevolgd door een voorschotfactuur van 40% van de totaalprijs, te voldoen 14 dagen na factuurdatum. Voor het restantbedrag ontvangt u later een factuur. Dit bedrag dient binnen de betalingstermijn, doch uiterlijk op 23 oktober 2020 te zijn voldaan. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Dit formulier is t.b.v. Kerkenbeurs Noord 2020 en Kerkenbeurs Zuid 2020. Op deelname zijn het Beursreglement en Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt die lezen in beide PDF-bestanden direct hieronder.

Gegevens organisatie
Vul uw organisatie gegevens zo compleet mogelijk in.
Postadres
Adres gegevens
Bestelling
Soort promotiepakket is afhankelijk van de grootte van uw stand. Kijk onder 'Exposanten' naar de kosten van het verplichte promotiepakket.

Elektra-aansluitingen, meubilair, AV-middelen etc.

Het bestellen van elektra-aansluitingen, meubilair, AV-middelen etc. is mogelijk via onze webshop voor exposanten. Na aanmelding ontvangt u van ons een e-mail met een link naar de webshop zodat u ruim van tevoren eventuele extra bestellingen kunt plaatsen.

Akkoordverklaring en ondertekening

Bij inschrijving voor de Kerkenbeurs Noord 2020 en Kerkenbeurs Zuid 2020 dient u zich akkoord te verklaren met het Beursreglement Kerkenbeurs en de Algemene Voorwaarden van Helderblauw bv. U kunt beide documenten boven dit inschrijfformulier vinden.

Gegevens invuller