Exposanten > De stands

Tarieven voor standhuur zijn*:

Vloeroppervlak incl. standaardstand € 167,00 per m2
Vloeroppervlak t.b.v. eigen professionele standbouw** € 147,00 per m2

* Tarieven gelden tot 1 januari 2019, daarna geldt een toeslag van € 20,00 per vierkante meter.
** Mogelijk vanaf 15 m2. Professionele standbouw dient vooraf te worden goedgekeurd door de organisatie van de Kerkenbeurs. Dit gebeurt uitsluitend op basis van tekeningen en impressies van een ontwerp van een professionele standbouwer.

De afmetingen van de standaard stands die wij aanbieden zijn (breedte x diepte):

• 3x3m
  • 4x3m
  • 5x3m
  • 6x3m
  • 7x3m
  • 8x3m

Zeer gelimiteerd kunnen wij ook aanbieden:

2x3m, 5x4m, 6x4m, 6x5m, 8x3m.

Alle andere formaten op aanvraag. Voor alle stands geldt: vol is vol! Mocht het standformaat dat u wenst niet meer beschikbaar zijn, dan kunnen wij wellicht elders op de beursvloer dat formaat creëren.

Uw stand is inclusief:

• Standaard standbouw met zwarte zij- en achterwanden (hoogte 2,50m)
  • Frieslijst met naam (max. 20 karakters)
  • Verlichting, 1 spot per 4 m2
  • Vloertegels
  • Schoonmaak en vuilafvoer
  • Koffie/thee tijdens opbouw

Elektra-aansluiting
Een elektra-aansluiting is niet bij de standhuur inbegrepen. De kosten daarvoor zijn:

• Aansluiting incl. 1.000 Watt verbruik - € 125,00
  • Aansluiting incl. 2.000 Watt verbruik - € 200,00
  • Aansluiting incl. 3.000 Watt verbruik - € 275,00
  • Aansluiting incl. 4.000 Watt verbruik - € 350,00
  • Krachtstroom op aanvraag.

Bij gebruik van koffiezetapparatuur, waterkokers, koelkasten etc. is afname van minimaal 2.000 Watt per apparaat verplicht. Daarvan kan uitsluitend worden afgeweken in overleg. In dat geval vragen wij de exposant om een opsomming van de te gebruiken apparatuur en het max. verbruik per apparaat.

Klik op onderstaande foto's voor een vergroting. De stands op de Kerkenbeurs hebben zwarte wanden.