Eerste Kerkenbeurs Zuid-Nederland en Vlaanderen!

Op 6 en 7 april 2018 wordt in de Grote Kerk in Breda de eerste editie van de Kerkenbeurs Zuid georganiseerd. De vakbeurs voor kerkelijk beheerders en bestuurders is een regionale variant van de landelijke Kerkenbeurs in Utrecht.

Bij de Kerkenbeurs in Utrecht is goed te zien dat de afstand vanuit de zuidelijke provincies voor veel kerkelijk vrijwilligers te groot is. Een enkele reis duurt al snel langer dan anderhalf uur. Vanuit kerken rechtstreeks en via exposanten kwam dan ook de vraag om een regionale editie voor Zuid-Nederland en België te organiseren.

Kerkenbeurs Zuid is geopend op 6 april van 13.00 - 17.00 uur en op 7 april van 10.00 - 16.00 uur.

(Foto: de zgn. Prinsenbank in de Grote Kerk in Breda. In dit deel van het kerkgebouw vindt de Kerkenbeurs plaats.)