Een veilige kerk om te werken en te kerken

Tijdens de Kerkenbeurs Nederland 2019 is -bijna vanzelfsprekend-  ook aandacht voor een 'veilige kerk'. Veel kerken hadden of hebben daar wel iets in te halen. Daarbij bevinden zij zich overigens in het gezelschap van veel bedrijven en verenigingen.

In het themablok 'Een veilige kerk' gaat het over Arbo en persoonlijke veiligheid voor medewerkers en bezoekers. Maar ook over personeelsbeleid voor vrijwilligers en professionals die werken voor de kerk. Vertrouwenspersoon is ook een onderwerp waar heel veel kerken mee bezig zijn.

Thema 'Een veilige kerk':

Vrijdag 22 maart 2019
10.30 Arbo en veiligheid in de kerk Feike Huigen, kerkhulpverlening
11.10 Vertrouwenspersoon en preventiebeleid Ineke van Dongen, Meldpunt Misbruik
11.50 Vrijwilligers en professionals: in beweging... voor een kerk die werkt Corinne Starreveld, Steunpunt Kerkenwerk

Gratis entreebewijs t.w.v. €15,00 via onze website met code KB2019WEB: https://tickets.kerkenbeurs.nl