Coronamaatregelen voor veilige Kerkenbeurzen Noord en Zuid

Tijdens de Kerkenbeurzen Noord en Zuid zijn naast de algemeen geldende coronamaatregelen, nog extra regels van kracht. Daarmee wil de organisatie bereiken dat de kans op coronabesmetting via de beurzen zo minimaal mogelijk is.

De volgende maatregelen gelden tijdens de Kerkenbeurs Noord en Zuid:

• De gebruikelijke hygiënevoorschriften van het RIVM.
  • Anderhalve meter afstand houden is mogelijk op de gehele beurs.
  • Max. 200 bezoekers tegelijk op de beurs.
  • Bezoekers mogen max. 3 uur op de beurs blijven. Langer verblijf -indien mogelijk- op aanvraag via de entreebalie.
  • Bij de entree vult elke bezoeker een triageformulier in. Toegang uitsluitend wanneer alle vragen met 'nee' kunnen worden beantwoord.
  • Desinfecterende handgel op diverse punten.

Triage
Bij de entree moet elke bezoeker en exposant een triageformulier invullen. De vragen over de gezondheid van de bezoeker dienen allen naar waarheid met 'nee' te kunnen worden ingevuld. Ten behoeve van eventueel 'bron- en contactonderzoek' door de GGD, worden de formulieren drie weken bewaard. Daarna worden de formulier vernietigd. Het invullen van het formulier is verplicht indien u toegelaten wilt worden tot de beurs.

Workshops
Het bijwonen van de workshops is uitsluitend mogelijk door aanmelding vooraf tijdens het bestellen van het entreebewijs. Indien er nog ruimte beschikbaar is kunt u eventueel nog worden toegelaten.