Bezoeker > Bezoekersinformatie

Kerkenbeurs Nederland 2022

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus is Kerkenbeurs Nederland verplaatst van 24 en 25 maart 2022 naar 17-18 mei 2022 in Expo Houten.

Kerkenbeurs Nederland verhuist van Jaarbeurs Utrecht naar Expo Houten. Door de betere bereikbaarheid blijft de reistijd voor de meeste bezoekers nagenoeg hetzelfde. De Expo is een moderne en overzichtelijke locatie met -in tegenstelling tot de Jaarbeurs-  gratis parkeerplaatsen.

Dinsdag 17 mei 2022 10.00 - 21.00 uur
Woensdag 18 mei 2022 10.00 - 16.00 uur
Entreebewijs

Een entreebewijs kost € 15,00 per persoon, maar is gratis wanneer u beschikt over een kortingscode. Heeft u geen kortingscode? Vraag er dan om bij een exposant. De entreebewijzen ontvangt u per e-mail.

Entreebewijzen kunnen vanaf eind februari 2022 worden besteld via https://tickets.kerkenbeurs.nl.

Coronamaatregelen

Met de nieuwe maatregelen diee zullen  gelden vanaf 25 februari 2022, ziet het ernaar uit dat de Kerkenbeurs kan worden georganiseerd zonder beperkende coronamaatregelen.
De regels kunnen, waar nodig of mogelijk, worden aangescherpt of juist worden versoepeld. Overheidsvoorschriften zijn altijd leidend.