Bezoeker > Bezoekersinformatie

Kerkenbeurs Nederland 2021

Kerkenbeurs Nederland verhuist van Jaarbeurs Utrecht naar Expo Houten. Door de betere bereikbaarheid blijft de reistijd voor de meeste bezoekers nagenoeg hetzelfde. De Expo is een moderne en overzichtelijke locatie met -in tegenstelling tot de Jaarbeurs-  gratis parkeerplaatsen.

Donderdag 7 oktober 2021 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 8 oktober 2021 10.00 - 16.00 uur
Coronamaatregelen

Vanzelfsprekend houdt de organisatie zich aan de coronamaatregelen die de overheid voorschrijft. Verder volgen wij extra maatregelen die beurzen binnen de branche met elkaar hebben afgesproken.

Concrete maatregelen (onder voorbehoud):

• Bezoekers moeten vooraf een tijdslot reserveren waarbinnen zij de Kerkenbeurs bezoeken.
  • Max. aantal bezoekers dat tegelijk binnen mag zijn.
  • Extra ruime gangpaden.
  • Extra grote presentatieruimtes.
  • Gezondheidscheck (triage) bij de entree.
  • Hygiënezuilen op de beursvloer.

Deze regels kunnen, waar nodig of mogelijk, worden aangescherpt of juist worden versoepeld. Overheidsvoorschriften zijn altijd leidend.

Entreebewijs

Een entreebewijs kost € 15,00 per persoon, maar is gratis wanneer u beschikt over een kortingscode. Heeft u geen kortingscode? Vraag er dan om bij een exposant. De entreebewijzen ontvangt u per e-mail.

Entreebewijzen kunnen vanaf eind juni 2021 worden besteld.