Coronapreventie

Vanaf 25 februari worden nagenoeg alle coronamaatregelen opgeheven. Dat maakte minister Kuipers op 15 februari bekend tijdens de gebruikelijke persconferentie van het kabinet over coronamaatregelen.

Voor doorstroomlocaties zoals de Kerkenbeurs gelden straks geen restricties meer. Een coronatoegangsbewijs is niet nodig, mondkapjesplicht en de 1,5 meter afstand houden worden eveneens afgeschaft. Een andere maatregel die enigszins beperkend was, is het maximum aantal bezoekers dat tegelijk op een beurs aanwezig mag zijn. Ook die maatregel wordt opgeheven. Voor bepaalde evenementen binnen en buiten blijven nog enkele beperkende maatregelen gelden, maar dus niet voor beurzen.

Mochten er onverhoopt toch nog beperekende maatregelen van kracht worden voor de Kerkenbeurs, dan kunt u daar op deze website over lezen.