Beeld en Geluid

Beeld en Geluid, het nummer één onderwerp binnen kerken. Over 'het geluid' heeft elke kerkganger een mening. En met het ouder worden van de gemiddelde bezoeker, wordt goed geluid ook steeds belangrijker. Toenemende technische mogelijkheden maken hogere eisen ook steeds beter mogelijk.

Daarnaast heeft uiteraard 'beeld' al geruime tijd geleden zijn intrede gedaan in kerken via de beamer. Een grote markt van vervanging en zelfs nog eerste aanschaf. Niet alleen in de grote kerkzaal, maar ook in de vergaderzalen worden beamers gebruikt. Niet in de laatste plaats omdat veel kerken hun zalen verhuren aan bedrijven en organisaties.

Live video streaming is eveneens aan een grote opmars bezig in kerken. Steeds meer kerken leggen Kerktelevisie in om ouderen of zieken thuis te laten meekijken met de kerkdienst. De kerkdienst of vergadering alsof je er zelf bij bent!

Daarom: Beeld & Geluid is qua aantallen kerken een zeer belangrijk onderwerp!