Acoustic Control Systems BV

ACS is de fabrikant van hét Variabele Akoestiek systeem waardoor een kerk (of zaal) goed klinkt voor zowel spraak, koor, muziek, samenzang als orgel. En dat allemaal in dezelfde ruimte. Een akoestiek die zowel bijdraagt aan de spraakverstaanbaarheid als groots klinkt voor orgel en samenzang. Voor de gebruiker is het heel eenvoudig met een druk op te knop te kiezen of volledig geautomatiseerd zodat de orgelakoestiek klinkt als het orgel gaat spelen.

Acoustic Control Systems staat bekend om zijn natuurlijke klank en kwaliteit. De systemen worden niet voor niets al meer dan 30 jaar wereldwijd toegepast en zijn ontwikkeld tezamen met de TU Delft. Een systeem wordt slechts eenmaal geïnstalleerd waarna de gebruiker jarenlang plezier heeft, zonder dat technische kennis door de gebruiker vereist is. Geen gedoe met persoonlijke microfoons etc., onze akoestiek werkt voor iedereen.

De ACS systemen zijn nog niet bij iedereen bekend, maar kenners weten hoe goed het is. ACS wordt o.a. toegepast bij grote pijporgels van Couperin- en Freiburger. Maar ook bij digitale orgels van Content en Rodgers. Wij veranderen niets aan het orgel, wij veranderen de akoestiek van de zaal, en daar profiteert iedereen van. Wat is een kerk, zonder een goede akoestiek?

Welke kenmerken van akoestiek belangrijk zijn, hoe werkt een variabel akoestiek systeem en hoe kan deze de akoestiek verbeteren, daarvoor geven wij een presentatie op 18 mei om 13.30 uur – Zaal 3. U bent van harte welkom.

Ook kunt u op onze stand het een en ander beluisteren en geven wij graag uitleg over de mogelijkheden. Zowel voor een eerste kennismaking, als ook voor iedereen die reeds een mening heeft over variabele akoestiek. Met 30 jaar innovatie is er vaak meer mogelijk dan men denkt. Ook is men vaak positief verrast over de kwaliteit van de natuurlijke klank. Daarbij is het nieuwe COMPACT systeem, bijzonder aantrekkelijk voor kerken. U bent welkom:

Kerkenbeurs 2022 – Acoustic Control Systems BV. – Stand F17

Adres: